By Kristian_hxkaj5q9 on 26th January

Bette Boxiin liittymällä saa joka kuukausi paketin. Cupoconcept.fi sivulta löydät alennuskoodin Bette Boxin tilaukseen.

Joka kuukausi paketti kauneustuotteita

Pakettiin kuuluu laaja valikoima erilaisia tuotteita, jotka liittyvät kauneuteen. Paketissa on niin uusia kuin että tuttuja brändejä. Paketin mukana saat uusia ideoita ja lisäystä meikkivalikoimaan ja omaan tyyliisi. Bette Boxin tuotteet voivat olla joko matkakokoisia tai täysikokoisia tai pieniä näytteitä, joiden avulla voit testata ovatko tuotteet sellaisia, että haluaisit ostaa ne täysikokoisina itsellesi.

Jokainen Bette Box ei välttämättä ole sama kaikille. Boxit räätälöidään asiakkaille heidän kauneusprofiilinsa mukaan ja siihen saattaa kuulua erilaisia tuotteita riippuen asiakkaan profiilista. Suurin osa tuotteista on kuitenkin samoja, mutta vaihtoehtoisten tuotteiden lähettämisessä käytetään apuna asiakkaiden itsensä luomaa kauneusprofiiliaan. Kun olet ensin liittynyt Bette Boxin jäseneksi, voit mennä sivustolle täydentämään omaa kauneusprofiiliasi. Sitä voi myös muokata myöhemmin, mikäli omat kauneuteen liittyvät kiinnostuksen kohteet muuttuvat ajan saatossa.

Bette Boxin voi myös tilata lahjaksi vaikka ystävälle tai sukulaiselle. Tämä on mukavat ja pitkäkestoinen tapa ilahduttaa joka kuukausi lahjan saajaa. Pääset tekemään lahjatilauksen saajalle kauneusprofiilin, jonka avulla Bette Box voi lähettää juuri hänelle sopivia näytteitä.

Kun teet tilauksen, saat tiedon siitä, milloin ensimmäinen Bette Box saapuu sinulle. Saat ilmoituksen silloin kun sinun tulee täyttää yhteystietosi. Näin saat jo ennen maksuvaihetta tiedon siitä, milloin oma Bette Boxisi saapuu postiisi. Lahjatilauksen saaja voi lahjatilauksen jälkeen liittyvä itse mukaan Bette Box-tilauslistalle, jos hän pitänyt palvelusta.

Bette Boxeja lähetetään kerran kuukaudessa. Ensimmäisen tilauksen yhteydessä saat tiedon, minä kuukautena tilaus sinulle lähetetään. Yleensä Bette Boxit postitetaan joka kuun viides päivä. Postitus tapahtuu kaikille saman aikaisesti, mutta perille ne saapuvat riippuen siitä missä tilaaja asuu ja kuinka kauan posti pakettia sinne kuljettaa. Boxin voi tilata joko SmartPost-automaattiin tai pakettina postiin. Tilaus on mahdollista myös maxikirjeenä ja tällöin se kannetaan kotiin tai se tulee hakea postista saapumisilmoituksella. Pakettiin kannattaa valita seurantamahdollisuus, jolloin sen kulkua voi seurata itse kotoa. Paketti tulee hakea kahden viikon kuluttua siitä kun hän on saanut siitä ilmoituksen kotiinsa, muutoin se palautetaan takaisin Bettelle.

Alennuskoodilla saat boxin halvemmalla

Jos kutsut ystäviäsi tilaamaan Bette Boxia, voit kerätä Bette-pisteitä. Pisteitä saa myös vastaamalla yrityksen lähettämiin kyselyihin. Kun olet kerännyt 60 Bette pistettä, saat yhden ilmaisen tulevan Bette Boxin. Voit tarkkailla omaa pistesaldoasi omilla sivuillasi, joissa voit muokata myös kauneusprofiiliasi. Jos olet tilannut Bette Boxia yli vuoden, sinusta tulee pitkäaikaistilaaja. Tällöin saat yllätyksen jonkun Bette Boxin mukana pari kertaa vuodessa. Bette Boxin voi tilata joko määräaikaisena tai jatkuvana tilauksena. Jos tilauksesi on jatkuva, maksu lähtee tililtä edeltävänä kuukautena 12.päivä. Tämän vuoksi jatkuva tilaus tulee perua viimeistään 11.päivä. Tilauksen voit maksaa yleisimmillä luottokorteilla tai Klarna-laskulla. Katso tästä Bette Box alennuskoodi tilaukseesi.