By Kristian_hxkaj5q9 on 3rd December

Helsingissä on Suomen kattavin toimistohotellivalikoima. Toimistohotelleja on pääkaupunkiseudulla monissa eri paikoissa ja Helsingissä niitä on tarjolla 25 kappaletta juuri nyt. Helsingissä on meneillään tällä hetkellä monia eri kauppakeskushankkeita ja muita rakennushankkeita, joten erilaisia toimistohotelleja on tarjolla tulevaisuudessa varmasti yhä enemmän. Myös kiinteistöalan investointien kasvu on lähivuosina todennäköisesti runsasta, joten tarjonta tulee kasvamaan myös sen vuoksi. Yritykset ovat myös yhä kiinnostuneempia toimistohotelleista erityisesti niiden joustavuuden vuoksi. Vanhoja kiinteistöjä on uusittu ja remontoitu toimistohotelleiksi ja Helsingin keskustasta löytyy monta eri toimistohotellivaihtoehtoa. Myös keskustan ulkopuolella on uusia alueita, joissa on saatavilla uuden aikaisia toimistotiloja ja kattavia toimistohotellipalveluja.

Joustava valinta

Toimistohotelliin kuuluu monta hyvää ominaisuutta. Varsinaisten toimitilojen lisäksi yritys saa käyttöönsä taukotilat sekä keittiön ja kokoustiloja, saunoja ja edustustiloja. Yrityksen ei tarvitse murehtia siivouksesta tai muista käytännön asioista, sillä ne ovat toimistohotellin henkilökunnan vastuulla. Toimistohotellit tarjoavat usein erilaisia palvelupaketteja, joista yritys voi valita itselleen parhaiten sopivimman. Esimerkiksi pienyrittäjää varmasti miellyttää vaikkapa postituspalveluiden ulkoistaminen, jolloin yrittäjän ei tarvitse itse kuluttaa aikaa postissa asioimiseen. Toimistohotelli sopii myös verkostoitumiseen. Toimistohotellin tiloissa työskentelee muita yrityksiä, joiden kanssa voi verkostoitua vaikkapa yhteisissä taukotiloissa. Mukavat toimistotilat inspiroivat myös työntekijöitä ja viihtyvyys on yleensä huippuluokkaa. Toimistohotelleissa sujuu myös erilaiset edustustilaisuudet, sillä kokoustilat ja muut edustustilat laitetaan huippukuntoon vieraita varten eikä yrityksen tarvitse vuokrata isoja tiloja tällaisia harvoin järjestettäviä tapahtumia varten. Toimistohotellit säästävät yrittäjältä aikaa ja vaivaa. Niissä on peruspalveluiden lisäksi saatavilla erilaisia lisäpalveluita, jotka voivat kattaa lähes kaiken mitä yritys tarvitsee. Palveluita voidaan myös räätälöidä yrityksen tarpeisiin.

Valitse tarvitsemasi palvelut

Toimistohotelliin voi sisältyä kaikki mahdolliset palvelut kuten postitus, aulapalvelut, IT-palvelut, kiinteistön ylläpito sekä erilaiset kokous- ja edustustilat sekä valmis kalustus. Näiden lisäksi vuokra-aikaa ja tilojen kokoa pystyy joustavasti muokkaamaan. Kiinteistön huolenpito ei jää yrityksen vastuulle, vaan toimistohotelli on myös tässä mielessä helppo ratkaisu. Juuri nyt pääkaupunkiseudulle on rakenteilla paljon uusia toimistoja ja lisää tilaa on tulossa yli miljoona euroa. Täytyy kuitenkin muistaa myös, että samalla vanhoja tiloja ollaan poistamassa joten kiinteistöjen kokonaismäärä pysyy lähestulkoon samanlaisena. Helsingin vuokratilojen hintojen oletetaan pysyvän kuitenkin melko samantasoisina kuin nytkin.

Toimistohotellissa hyvää on myös niiden kustannustehokkuus ja joustavuus. Toimistohotellien suosion uskotaan kasvavan tulevaisuudessa yhä enemmän. Yrityksen tarvitsevat yhä enemmän joustavampia toimistoja sekä kattavampia palveluja. Nykyisin toimistohotelleissa viihtyvät myös suuret yritykset, sillä myös ne ovat huomanneet toimistohotellien hyödyt. Ennestään ne ovat olleet pk-yritysten ja freelancereiden suosiossa, sillä pienillä yrityksillä ei ole resursseja aina niin kattaviin ratkaisuihin itsenäisesti kuin mitä toimistohotelli voi tarjota. Toimistohotelli Helsinki onkin hyvä valita sekä pienille että suurille yrityksille. Jos haluat tietää enemmän erilaisista toimistohotellivaihtoehdoista Helsingissä, lue lisää.